Salat med cantaloupe og hindbær
- 0 Personer
Ingredienser
lidt | jomfruolivenolie , koldpresset |
8 stk | serrano- eller parmaskinke |
50 g | rucola |
50 g | babyspinat , frisk |
1 stk. | cantaloupemelon |
150 g | friskt hindbær |
2 stk | forårsløg |
lidt | frisk citronmelisse , citronverbena eller citrontimian |
Citrusdressing
1 stk. | citron, saft og skal usprøjtet |
- | ahornsirup eller flydende honning, mængde alt efter hvor saftig citronen er |
lidt | flagesalt |
lidt | friskkværnet peber |
Sådan gør du
-
1Kom lidt olivenolie på en varm pande og rist skinken sprød deri. Lad den køle af.
-
2Skyl rucola og babyspinat, slyng begge dele tørre og fordel dem på et fad.
-
3Skær melonen over. Fjern kernerne og skær skallen fra. Skær melonkødet i mundrette stykker og fordel dem over salaten sammen med hindbær. Hak forårsløg fint.
-
4Rør citronsaft og fintrevet citronskal sammen med ahornsirup efter smag, tilsæt lidt salt og peber, smag dressingen til og hæld den over salaten.
-
5Top salaten med den sprøde skinke, finthakket forårsløg og lidt urter.