Friske forårsruller med kylling, mango og slikærter
FROKOST

Friske forårsruller med kylling, mango og slikærter

Fyld dine rispapir med kylling, mango og slikærter, og få fornemmelsen af, at du spiser middag i eksotiske Asien. Rullerne smager skønt, når du dypper dem i peanutdip.
  • 4 Personer

Forårsruller

100 g risnudler eller glasnudler
125 g sukkerærter
2 hoveder hjertesalat Eller mini romainesalat
1 stk. mango
300 g kylling Kogt eller stegt
16 stk. rispapir
1 potte Friske koriander

Peanutdip

1 dl. peanutbutter
2 spsk. sød chilisauce
1 stk. lime Brug saften fra en lime og tilføj efter behov
3 dråber soyasauce Eller et nip salt

Sådan gør du

  1. 1
    Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Læg slikærterne i det sidste minut af kogetiden. Hæld vandet fra. Overbrus det hele med koldt vand, så det ikke koger videre.
  2. 2
    Rør ingredienserne til dippen sammen og smag til med salt/soya. Sæt dippen på køl indtil servering.
  3. 3
    Skær kød, mango og sukkerærter i tynde skiver/strimler.
  4. 4
    Fordel et salatblad med lidt nudler på midten af det fugtige rispapir, læg lidt kød, mango, sukkerærter og koriander på. Fold og server sammen med dippen.