Redaktionen anbefaler






2 dl | flækærter |
1 stk. | løg |
50 g | soltørrede tomater |
2 tsk. | Løgpulver |
1 tsk. | spidskommen |
1 håndfuld | persille |
- | salt og sort peber |
- | olie til stegning |
200 g | grønkål palmekål, rødkål, savojkål eller et mix |
200 g | rødbeder |
2 stk. | æbler |
1 stk. | granatæblekerner (fra 1 granatæble) |
100 g | valnødder |
4 spsk. | olivenolie |
2 spsk. | æblecidereddike |
1 fed | hvidløg revet |
1 tsk. | grov sennep |
1 tsk. | flydende honning |
I denne opskrift skal du være opmærksom på, at flækærterne skal i blød natten over. Til gengæld kan du lave en stor portion og fryse deller ned eller bruge i madpakken.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10