Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
2 dl. | flækærter |
1 stk. | løg |
50 g | soltørrede tomater |
2 tsk. | Løgpulver |
1 tsk. | spidskommen |
1 håndfuld | persille |
- | salt og sort peber |
- | olie til stegning |
200 g | grønkål palmekål, rødkål, savojkål eller et mix |
200 g | rødbeder |
2 stk | æbler |
1 stk. | granatæblekerner (fra 1 granatæble) |
100 g | valnødder |
4 spsk. | olivenolie |
2 spsk. | æblecidereddike |
1 fed | hvidløg revet |
1 tsk. | grov sennep |
1 tsk. | flydende honning |
I denne opskrift skal du være opmærksom på, at flækærterne skal i blød natten over. Til gengæld kan du lave en stor portion og fryse deller ned eller bruge i madpakken.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10