Fiskefrikadeller med lakseremoulade
- 4 Personer
Fiskefrikadeller
500 g | færdig fiskefars |
1 stk. | forårsløg |
1 stk. | revet økologisk limeskal |
- | olie til stegning |
Lakseremoulade
75 g | røget laks |
2 dl. | skyr |
1 dl. | mayonnaise |
1 spsk. | hakket basilikum |
- | salt og peber |
Tilbehør
2 stk | hjertesalater |
1 stk. | forårsløg |
- | surdejsbrød |
Sådan gør du
-
1Kom farsen i en skål.
-
2Hak forårsløg helt fint og vend med farsen.
-
3Kom også limeskal heri.
-
4Steg farsen som små frikadeller.
-
5Skær laksen i små tern.
-
6Kom skyr og mayonnaise i en skål og vend laksen og basilikum i.
-
7Smag til med salt og peber.
-
8Server frikadeller med salat og snittet forårsløg til brød og lakseremoulade.