Curry med blomkål
- 4 Personer
- 40 Minutes
ingredienser
2 stk | store løg i tern |
4 spsk. | olie |
1 tsk. | salt |
1 tsk. | chillipulver |
1 tsk. | gurkemeje |
1 tsk. | stødt spidskommen |
2 stk | tomater i tern |
4 spsk. | yoghurt naturel |
1 dl. | vand |
1 stk. | blomkålshoved i små stykker |
1 kg | kartofler - skrællet og skåret i både |
1 håndfuld | Friske koriander |
1 tsk. | løgfrø (Jomfru i det grønne) |
Tilbehør
1 stk. | brød Vi anbefaler dig at spise roti brød til denne ret. Roti brød er indiske pandebrød. |
lidt | chutney Vi anbefaler at bruge en myntechutney som tilbehør til brødet og retten. |
Sådan gør du
-
1Løgene steges gyldne i olie.
-
2Krydderierne tilsættes.
-
3Tomattern, vand og yoghurt tilsættes, og retten simrer, indtil olien udskilles på overfladen.
-
4Blomkålen simrer med under låg ved medium varme, indtil blomkålen falder lidt sammen.
-
5Kartoflerne tilsættes, og koger med under låg.
-
6Når kartoflerne er møre, smages til med salt og peber.
-
7Afslut med et drys hakket koriander og løgfrø, og server med roti-brød og myntechutney.