Curry med blomkål
AFTENSMAD

Curry med blomkål

Pakistansk opskrift på krydret blomkål med kartofler og tomater.
  • 4 Personer
  • 40 Minutes

ingredienser

2 stk. store løg i tern
4 spsk. olie
1 tsk. salt
1 tsk. chillipulver
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. stødt spidskommen
2 stk. tomater i tern
4 spsk. yoghurt naturel
1 dl. vand
1 stk. blomkålshoved i små stykker
1 kg kartofler - skrællet og skåret i både
1 håndfuld Friske koriander
1 tsk. løgfrø (Jomfru i det grønne)

Tilbehør

1 stk. brød Vi anbefaler dig at spise roti brød til denne ret. Roti brød er indiske pandebrød.
lidt chutney Vi anbefaler at bruge en myntechutney som tilbehør til brødet og retten.

Sådan gør du

  1. 1
    Løgene steges gyldne i olie.
  2. 2
    Krydderierne tilsættes.
  3. 3
    Tomattern, vand og yoghurt tilsættes, og retten simrer, indtil olien udskilles på overfladen.
  4. 4
    Blomkålen simrer med under låg ved medium varme, indtil blomkålen falder lidt sammen.
  5. 5
    Kartoflerne tilsættes, og koger med under låg.
  6. 6
    Når kartoflerne er møre, smages til med salt og peber.
  7. 7
    Afslut med et drys hakket koriander og løgfrø, og server med roti-brød og myntechutney.