Cremet laksetatar med radiser og sprødt brød
FROKOST

Cremet laksetatar med radiser og sprødt brød

Har du brød, der er ved være daggammelt? Undgå madspild og brug det som bund under en cremet laksetartar med radiser og sprødt grønt. En perfekt håndmad til frokost i det fri.
  • 4 Personer
  • 40 Minutes

Ingredienser

400 g koldrøget laks
1.5 stk. cremefraiche 18% lille
lidt peberrod
lidt salt og sort peber
lidt citronskal
lidt krydderurter
- daggammelt brød
- radiser
400 g laks Tilberedt inden brug. Kan undlades, så du kun bruger koldrøget laks.

Sådan gør du

  1. 1
    Fjern skind og det brune fedt lige under skindet, på begge slags laks.
  2. 2
    Finhak de 2 slags laks og vend med cremefraiche, hakkede krydderurter og smag til med citronskal, fint revet peberrod, salt og peber.
  3. 3
    Skyl radiserne og snit dem fint. Brødet skæres i skiver og ristes i lidt olie, til det er sprødt.