Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
120 g | byggryn eller -flager |
1 l. | mælk |
3 tsk. | salt, eller efter smag |
1 stk. | kornene fra en vaniljestang (kan udelades) |
2 stk | modne pærer, skrællede og i tern |
50 g | smør, meget blødt |
1 spsk. | sirup eller honning |
2 tsk. | stødt kanel |
4 spsk. | hasselnødder, gerne ristede |
Kanelsmørret smager skønt på nybagt brød eller på honningkage. Udelad pærerne, og server i stedet med blommer eller frisk æble.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10