Redaktionen anbefaler






2 dåser | kikærter |
11 fed | hvidløg pillede, 10 hele og 1 knust |
30 g | ingefær frisk, skrællet og skåret i tændstikker |
400 g | cherrytomater eller datterini |
3 stk. | rød chili åbnet med et snit langs den ene side |
1 spsk. | tomatpuré |
2 tsk. | spidskommenfrø let stødte |
2 tsk. | koriander let stødte |
0.5 tsk. | stødt gurkemeje |
0.5 tsk. | chiliflager |
2 tsk. | stødt chili |
1 tsk. | sukker |
2 dl | olivenolie |
180 g | græsk yoghurt |
15 g | friskhakkede mynteblade |
30 g | frisk koriander grofthakket |
2 stk. | lime pres 1 til 1 spsk. saft, og skær den anden i både, til servering |
Butterbeans fra dåse er også forrygende her! Bare erstat med en tilsvarende mængde
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10