Redaktionen anbefaler
| 2 dåser | kikærter |
| 11 fed | hvidløg pillede, 10 hele og 1 knust |
| 30 g | ingefær frisk, skrællet og skåret i tændstikker |
| 400 g | cherrytomater eller datterini |
| 3 stk. | rød chili åbnet med et snit langs den ene side |
| 1 spsk. | tomatpuré |
| 2 tsk. | spidskommenfrø let stødte |
| 2 tsk. | koriander let stødte |
| 0.5 tsk. | stødt gurkemeje |
| 0.5 tsk. | chiliflager |
| 2 tsk. | stødt chili |
| 1 tsk. | sukker |
| 2 dl | olivenolie |
| 180 g | græsk yoghurt |
| 15 g | friskhakket mynte |
| 30 g | Friske koriander grofthakket |
| 2 stk. | lime pres 1 til 1 spsk. saft, og skær den anden i både, til servering |
Butterbeans fra dåse er også forrygende her! Bare erstat med en tilsvarende mængde