Chokoladelakridser

Chokoladelakridser er nemme at lave, og du kan smagsætte dem i alverdens retninger. Prøv f.eks. at blande friskmalet kaffe i chokoladen eller rul lakridserne i kokos.
Chokoladelakridser
  • 4 Personer

Ingredienser

100 g mælkechokolade, 40% kakao
125 g finsk lakrids
2 tsk. lakridspulver
2 spsk. lakridspulver til drys

Sådan gør du

  1. 1.Hak chokoladen fint og smelt den over vandbad eller i mikroovnen. Vær forsigtig så chokoladen ikke brænder på.
  2. 2.Del lakridserne, hvis de er meget store. Vend dem herefter i de 2 tsk. lakridspulver.
  3. 3.Vend lakridserne i smeltet chokolade, ca.1 håndfuld ad gangen.
  4. 4.Læg lakridserne på bagepapir og lad dem tørre ved stuetemperatur i ca. 1 time eller i køleskabet ca. 15 min. til chokoladen er næsten størknet.
  5. 5.Vend forsigtigt lakridserne i det resterende lakridspulver, når de er helt størket
Se, hvad vi ellers skriver om: #dessert og #få ingredienser