Chokoladelakridser er nemme at lave, og du kan smagsætte dem i alverdens retninger. Prøv f.eks. at blande friskmalet kaffe i chokoladen eller rul lakridserne i kokos.
4 Personer
Ingredienser
100 g
mælkechokolade, 40% kakao
125 g
finsk lakrids
2 tsk.
lakridspulver
2 spsk.
lakridspulver til drys
ANNONCE
Sådan gør du
1
Hak chokoladen fint og smelt den over vandbad eller i mikroovnen. Vær forsigtig så chokoladen ikke brænder på.
2
Del lakridserne, hvis de er meget store. Vend dem herefter i de 2 tsk. lakridspulver.
3
Vend lakridserne i smeltet chokolade, ca.1 håndfuld ad gangen.
4
Læg lakridserne på bagepapir og lad dem tørre ved stuetemperatur i ca. 1 time eller i køleskabet ca. 15 min. til chokoladen er næsten størknet.
5
Vend forsigtigt lakridserne i det resterende lakridspulver, når de er helt størket