Redaktionen anbefaler
| 2 spsk. | olie |
| 2 stk. | rødløg |
| 4 fed | hvidløg |
| 1 stk. | rød peberfrugt |
| 1 stk. | squash |
| 1 spsk. | tomatpure |
| 2 tsk. | stødt spidskommen |
| 1 tsk. | oregano |
| 2 tsk. | chipotle eller chiliglager/chilisauce |
| 1 tsk. | stødt kanel |
| 1 spsk. | kakaopulver |
| 2 dåser | hakkede tomater |
| 2 spsk. | syltede jalapenos |
| 1 dl | mørk øl |
| 1 tsk. | brun farin |
| 250 g | kidneybønner kogte |
| 250 g | kogte sorte bønner |
| 150 g | majskerner fra frost |
| 2 dl | usaltede cashewnødder udblødt i kogende vand i cirka 30 minutter |
| 1 dl | mælk f.eks. havredrik |
| 0.5 stk. | saft fra citron |
| 1 tsk. | æblecider eller hvidvinseddikeeller hvidvinseddike |
| 1 tsk. | hvidløgspulver |
| 1 tsk. | Løgpulver |
| - | frisk rød chili |
| 1 stk. | avokado i tern |
| 1 bundt | koriander |
Anret gryderetten i skåle, og top med frisk rød chili, tern af avokado, cremefraiche og masser af frisk koriander. Du kan servere ris eller tortillachips til din chili sin carne.