Bruschetta med grillede peberfrugter og maste tomater
En let og lækker forret hentet fra Italien. Husk at gnide brødskiverne med hvidløg, det gør underværker for bruschetta'en.

- 4 Personer
Ingredienser
2 stk | røde snack peberfrugter |
10 stk | cherrytomater |
8 stk | skiver flutes eller ciabattabrød |
- | hvidløg |
- | olivenolie |
- | lidt friskhakkede urter |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 250 grader.
- 2.Læg peberfrugterne på en bageplade og lad dem bage, indtil skindet får sorte pletter.
- 3.Tag dem ud og dæk dem med et viskestykke.
- 4.Når peberfrugterne kølet af, kan du nemt trække skindet af. Det skal ikke spises.
- 5.Del tomaterne lige over, og mas dem lidt.
- 6.Rist brødskiverne gyldne.
- 7.Gnid alle skiverne med et pillet, fed hvidløg.
- 8.Dryp lidt olie på brødet.
- 9.Kom peberfrugter på fire af brødene og tomat på de andre.
- 10.Drys lidt urter henover, og server straks.
Tip!
Når du vel er i gang med at grille peberfrugter, kan du lige så godt lave en stor portion. Kom de grillede og pillede peberfrugter i lidt olie og citronsaft, og opbevar dem i køleskabet. De holder sig gode i mindst tre dage. Vend i salater, kom i sandwich eller på bøffen.