Bruschetta med grillede peberfrugter og maste tomater
SNACKS OG TILBEHøR

Bruschetta med grillede peberfrugter og maste tomater

En let og lækker forret hentet fra Italien. Husk at gnide brødskiverne med hvidløg, det gør underværker for bruschetta'en.   
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk. røde snack peberfrugter
10 stk. cherrytomater
8 stk. skiver flutes eller ciabattabrød
- hvidløg
- olivenolie
- lidt friskhakkede urter

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 250 grader.
  2. 2
    Læg peberfrugterne på en bageplade og lad dem bage, indtil skindet får sorte pletter.
  3. 3
    Tag dem ud og dæk dem med et viskestykke.
  4. 4
    Når peberfrugterne kølet af, kan du nemt trække skindet af. Det skal ikke spises.  
  5. 5
    Del tomaterne lige over, og mas dem lidt.
  6. 6
    Rist brødskiverne gyldne.
  7. 7
    Gnid alle skiverne med et pillet, fed hvidløg.
  8. 8
    Dryp lidt olie på brødet.
  9. 9
    Kom peberfrugter på fire af brødene og tomat på de andre.
  10. 10
    Drys lidt urter henover, og server straks.

Tip!

Når du vel er i gang med at grille peberfrugter, kan du lige så godt lave en stor portion. Kom de grillede og pillede peberfrugter i lidt olie og citronsaft, og opbevar dem i køleskabet. De holder sig gode i mindst tre dage. Vend i salater, kom i sandwich eller på bøffen.