Barbequegris og coleslaw
AFTENSMAD

Barbequegris og coleslaw

En burger behøver ikke at være med oksekødsbøf og grøn salat. Her får du en version med smagfuld barbequegris og klassisk coleslaw.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. koteletter tilberedte (gerne en rest)
lidt olie til stegning
8 stk. Burgerboller

Barbequesovs

4 spsk. ketchup
3 tsk. brun farin
0.5 stk. fed hvidløg revet
1.5 tsk. sød paprika
1 tsk. sojasovs
lidt tabasco eller chillisauce - efter smag
3 dråber æbleddike
lidt salt og sort peber

Coleslaw

1 stk. spidskål lilla eller alm.
2 stk. forårsløg finthakkede
2 spsk. mayonaise
2 spsk. cremefraiche
1 tsk. sennep
1 tsk. æbleddike
lidt salt og sort peber

Tilbehør

lidt frisk koriander

Sådan gør du

  1. 1
    Skær koteletterne i tynde skiver. Rør ingredienserne til barbequesaucen sammen. Vend saucen med kødet. 
  2. 2
    Varm lidt olie på en pande. Kom kødstrimler og barbequesovsen på panden og lad det stege 6-8 min., til det er gyldent, og saucen klistrer til kødet. 
  3. 3
    Lav imens coleslaw. Snit kålen i tynde strimler. Bland resten af ingredienserne i en salatskål, og vend kålen i. Smag til, det er vigtigt, at coleslawen er syrlig og frisk, da grisen har meget sødme i smagen.