Barbequegris og coleslaw
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk | koteletter tilberedte (gerne en rest) |
lidt | olie til stegning |
8 stk | Burgerboller |
Barbequesovs
4 spsk. | ketchup |
3 tsk. | brun farin |
0.5 stk. | fed hvidløg revet |
1.5 tsk. | sød paprika |
1 tsk. | sojasovs |
lidt | tabasco eller chillisauce - efter smag |
3 dråber | æbleddike |
lidt | salt og sort peber |
Coleslaw
1 stk. | spidskål lilla eller alm. |
2 stk | forårsløg finthakkede |
2 spsk. | mayonnaise |
2 spsk. | cremefraiche |
1 tsk. | sennep |
1 tsk. | æbleddike |
lidt | salt og sort peber |
Tilbehør
lidt | frisk koriander |
Sådan gør du
-
1Skær koteletterne i tynde skiver. Rør ingredienserne til barbequesaucen sammen. Vend saucen med kødet.
-
2Varm lidt olie på en pande. Kom kødstrimler og barbequesovsen på panden og lad det stege 6-8 min., til det er gyldent, og saucen klistrer til kødet.
-
3Lav imens coleslaw. Snit kålen i tynde strimler. Bland resten af ingredienserne i en salatskål, og vend kålen i. Smag til, det er vigtigt, at coleslawen er syrlig og frisk, da grisen har meget sødme i smagen.