Banankage med krymmel
- 24 Personer
ingredienser
225 g | blødt smør |
400 g | sukker |
4 stk. | æg |
4 stk. | modne bananer |
1 dl. | Kærnemælk |
375 g | hvedemel |
100 g | havregryn |
2 tsk. | bagepulver |
1 spsk. | vaniljesukker |
1 tsk. | salt |
Glasur
2 spsk. | smeltet smør |
2 spsk. | kogende kaffe |
- | 1 pakke flormelis med chokoladesmag |
- | Smukt krymmel |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Smør en bradepande med høj kant på ca. 25x35 med smør, og drys havregryn heri.
-
3Rør smør og sukker sammen, og kom et æg i ad gangen.
-
4Mos bananer godt, og vend i.
-
5Rør kærnemælk i.
-
6Bland mel og havregryn sammen i en skål med bagepulver, vanillesukker og salt.
-
7Vend i dejen.
-
8Kom dejen i bradepanden, og glat den flad.
-
9Bag kagen i ca. 35 minutter.
-
10Tag ud, og lad den køle af.
-
11Kom smør og kaffe i en skål.
-
12Drys flormelis i og rør, indtil du får en fin og jævn glasur der er fast.
-
13Smør glasuren ud på kagen og pynt med krymmel.