Bananasplit i airfryer
SNACKS OG TILBEHøR

Bananasplit i airfryer

Lun og lækker bananasplit uden bål i haven. Opskriften er fra ”Sundt og sprødt med airfryer” af Michelle Kristensen, udgivet på Politikens Forlag
  • 1 Person

Ingredienser

1 stk. banan
10 g 70 % chokolade
1 tsk. peanutbutter

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd airfryeren på 200 grader.
  2. 2
    Kom en hel banan med skræl i airfryerkurven og giv den 6-7 minutter i airfryeren. Det er o.k., hvis den flækker og laver en revne i skrællen.
  3. 3
    Hak chokoladen. Skær en lang slids i bananen og kom den hakkede chokolade og peanutbutter ned i slidsen. Lad chokoladen smelte og spis derefter den lune banan under skrællen som en lækker snack.