Baconbagte figner med gedeost i sprød filodej
- 4 Personer
Ingredienser
6 stk. | figner |
6 skiver | bacon |
6 skiver | mild cremet gedeost Ca. 150g, cremet gedeost i krydderolie |
2 stk. | filodej 2 ark filodej |
lidt | olivenolie |
320 g | quinoa quinoa i blandede farver |
lidt | Balsamico glaze |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Skær fignerne lige over og fold halve skiver bacon omkring hver halve figen. Luk med en tandstik og sæt på en bradepande med bagepapir.
-
3Afdryp osten og pak hver ost ind i lidt filodej. Læg på bradepanden og pensl med lidt olie.
-
4Bag figner og filopakker med ost sprøde. Begynd at kikke efter 6-7 minutter. Så snart filodejen er gylden, skal osten ud. Figner skal som oftest have lidt længere tid.
-
5Kog quinoa efter anvisning. Anret quinoa som en bund på 4 tallerkener.
-
6Skær filopakker med ost lige over. Anret på quinoa sammen med figner. Afslut med dryp af balsamico glaze.