Rist rugbrødsternene let gyldne og drys dem over den grønne salat, som er en fryd for øjet.
4 Personer
Ingredienser
4 skiver
rugbrød
lidt
olie til stegning
lidt
smør til stegning
-
salt
lidt
tørret knust chili
3 stk.
avocadoer
1 stk.
lime
2 stk.
hjertesalater
0.5 bundt
mynte
-
basilikum
3 stængler
bladselleri
ANNONCE
Sådan gør du
1
Skær rugbrødet i små tern. Opvarm en pande med olivenolie og lidt smør. Rist rugbrødsternene let gyldne og sprøde 4-5 min. Tag dem af panden og drys med salt og tørret knust chili.
2
Klargør avocadoerne og skær dem i både eller i tern. Halver limefrugten.
3
Del salaten i grove både. Pluk mynte og basilikum groft. Snit bladsellerien i tynde skiver på skrå.
4
Anret salaten på et stort fad. Dryp salaten med limesaft og olivenolie, og fordel avocado, bladselleri, mynte, basilikum herover og top med sprøde croutoner.