Avocadosalat med sprødt rugbrød
GæSTEMAD OG FEST

Avocadosalat med sprødt rugbrød

Rist rugbrødsternene let gyldne og drys dem over den grønne salat, som er en fryd for øjet. 
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. skiver rugbrød
lidt olie til stegning
lidt smør til stegning
- salt
- lidt knust tørret chili
3 stk. avocadoer
1 stk. lime
2 stk. hjertesalater
0.5 bundt mynte
- basilikum
3 stk. stængler bladselleri

Sådan gør du

  1. 1
    Skær rugbrødet i små tern. Opvarm en pande med olivenolie og lidt smør. Rist rugbrødsternene let gyldne og sprøde 4-5 min. Tag dem af panden og drys med salt og tørret knust chili.
  2. 2
    Klargør avocadoerne og skær dem i både eller i tern. Halver limefrugten.
  3. 3
    Del salaten i grove både. Pluk mynte og basilikum groft. Snit bladsellerien i tynde skiver på skrå.
  4. 4
    Anret salaten på et stort fad. Dryp salaten med limesaft og olivenolie, og fordel avocado, bladselleri, mynte, basilikum herover og top med sprøde croutoner.