Avocadosalat med sprødt rugbrød
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | skiver rugbrød |
lidt | olie til stegning |
lidt | smør til stegning |
- | salt |
- | lidt knust tørret chili |
3 stk. | avocadoer |
1 stk. | lime |
2 stk. | hjertesalater |
0.5 bundt | mynte |
- | basilikum |
3 stk. | stængler bladselleri |
Sådan gør du
-
1Skær rugbrødet i små tern. Opvarm en pande med olivenolie og lidt smør. Rist rugbrødsternene let gyldne og sprøde 4-5 min. Tag dem af panden og drys med salt og tørret knust chili.
-
2Klargør avocadoerne og skær dem i både eller i tern. Halver limefrugten.
-
3Del salaten i grove både. Pluk mynte og basilikum groft. Snit bladsellerien i tynde skiver på skrå.
-
4Anret salaten på et stort fad. Dryp salaten med limesaft og olivenolie, og fordel avocado, bladselleri, mynte, basilikum herover og top med sprøde croutoner.