Asiatisk tundip
SNACKS OG TILBEHøR

Asiatisk tundip

Fisk i dip lyder måske lidt spøjst, men det smager skønt! Sørg for, at alle ingredienser er helt finthakkede, så den er nem at dyppe i eller smøre på. Server f.eks. dippen på små knækbrød, kinaradisse eller asiatiske rejechips.
  • 4 Personer

Ingredienser

140 g (1 dåse) tun, drænet
1 spsk. god mayonaise
1 spsk. sød chilisauce
1 stk. forårsløg, finthakket
- saften af 1 lime
2 spsk. frisk koriander, finthakket
1 stk. rød chili, finthakket
- salt

Sådan gør du

  1. 1
    Rør tun, mayonnaise, chilisauce og forårsløg sammen i en skål
  2. 2
    Smag til med lime, koriander, chili og salt. Lad gerne dippen trække 30min på køl inden servering
  3. 3
    Lad gerne dippen trække 30min på køl inden servering.

Tip!

Brug bagt, kogt eller stegt laks i stedet for tun og smag til med ekstra lime for at bryde den lidt fede laksesmag.