Asiatisk tundip

Fisk i dip lyder måske lidt spøjst, men det smager skønt! Sørg for, at alle ingredienser er helt finthakkede, så den er nem at dyppe i eller smøre på. Server f.eks. dippen på små knækbrød, kinaradisse eller asiatiske rejechips.
Asiatisk tundip
  • 4 Personer

Ingredienser

140 g (1 dåse) tun, drænet
1 spsk. god mayonaise
1 spsk. sød chilisauce
1 stk. forårsløg, finthakket
- saften af 1 lime
2 spsk. frisk koriander, finthakket
1 stk. rød chili, finthakket
- salt

Sådan gør du

  1. 1.Rør tun, mayonnaise, chilisauce og forårsløg sammen i en skål
  2. 2.Smag til med lime, koriander, chili og salt. Lad gerne dippen trække 30min på køl inden servering
  3. 3.Lad gerne dippen trække 30min på køl inden servering.

Tip!

Brug bagt, kogt eller stegt laks i stedet for tun og smag til med ekstra lime for at bryde den lidt fede laksesmag.

Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør og #få ingredienser