Appelsinsorbet med kandiseret appelsin og hindbær
- 4 Personer
Sorbet
130 g | sukker |
150 ml. | vand |
5 dl. | friskpresset appelsinjuice |
Kandiserede appelsiner
250 g | sukker |
0.25 l. | vand |
2 stk. | appelsiner Økologiske |
300 g | hindbær Brug frosne hindbær |
2 spsk. | rom |
Drys
lidt | hvid chokolade |
Sådan gør du
-
1Kom sukker og vand i en gryde og lad simre i et par minutter. Afkøl helt.
-
2Bland sukkervandet med appelsinjuice. Rør blandingen cirka 20 minutter i en ismaskine eller sæt den i fryseren i cirka 5 timer. Pisk igennem en gang imellem, indtil sorbeten er fast og formbar.
-
3Sæt ovnen på 140 grader.
-
4Kom sukker og vand i en gryde og lad simre i 5 minutter.
-
5Skær appelsinerne i tynde skiver og lad simre i sukkerblandingen i et par minutter. Tag gryden fra komfuret. Tag appelsinskiverne op og læg på en bradepande med bagepapir.
-
6Sæt i ovnen i cirka 35 minutter. Tag ud og afkøl.
-
7Optø hindbær og smag til med rom. Servér sorbetkugler med kandiseret appelsin, hindbær og lidt hvid chokolade.