Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
4 stk | andelår |
1 spsk. | olie |
1 stk. | selleri stor, skåret i store tern |
10 stk | skalotteløg delte |
3 dl. | hvidtøl |
0.75 dl. | tørrede svampe blandede |
6 kviste | timian, frisk |
1 tsk. | æbleeddike |
1 spsk. | smør |
200 g | kejserhat eller bøgehatte |
25 g | kold smør til sauce |
Tilbehør: Frisksnittet grønkål og tynde skiver æble vendt med lidt olie og æbleeddike
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10