Amerikanske pandekager med fersken, bacon og ahornsirup
BøRNEVENLIG

Amerikanske pandekager med fersken, bacon og ahornsirup

Amerikanske pandekager er tykke og søde med topping af ahornsirup. Passer perfekt til morgenmad eller brunch. Bacon giver lidt salt smag til den søde morgenmad.
  • 3 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

2.5 dl. hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 spsk. sukker
1 tsk. salt
2.5 dl. sødmælk
5 spsk. brunet smør
1 stk. æg
50 g Smør til at stege i
4 stk. friske ferskner
1 pakke bacon i skiver
- ahornsirup

Sådan gør du

  1. 1
    Brun dit smør i en lille gryde. Bland alle tørre ingredienser i en stor skål.
  2. 2
    Pisk langsomt mælken i lidt ad gangen. Pisk derefter smørret i. Til sidst pisker du ægget i dejen. Stil dejen til side.
  3. 3
    Læg baconskiverne ud på bagepapir på en bradepande. Steg bacon i ovnen ved 200C i ca. 10 min.
  4. 4
    Skær dine ferskner i halve, fjern kernen og skær fersknerne i skiver. Varm en lille pande op. Du kan også bruge en mellemstor pande, hvis du vil bage to pandekager ad gangen.
  5. 5
    Kom lidt smør på panden. Brug ½ dl dej pr. pandekage. Vent 30 sek. og læg derefter 3-4 skiver fersken ned i dejen. Når pandekagen er næsten tør på overfladen, vender du den rundt og steger den på den anden side. Fortsæt, indtil du har bagt alle pandekagerne færdigt. 
  6. 6
    Server dine pandekager med et par skiver bacon. Husk at hælde sirup over inden servering.