Amerikanske pandekager med fersken, bacon og ahornsirup
- 3 Personer
- 30 Minutes
Ingredienser
2.5 dl. | hvedemel |
2 tsk. | bagepulver |
2 spsk. | sukker |
1 tsk. | salt |
2.5 dl. | sødmælk |
5 spsk. | brunet smør |
1 stk. | æg |
50 g | Smør til at stege i |
4 stk. | friske ferskner |
1 pakke | bacon i skiver |
- | ahornsirup |
Sådan gør du
-
1Brun dit smør i en lille gryde. Bland alle tørre ingredienser i en stor skål.
-
2Pisk langsomt mælken i lidt ad gangen. Pisk derefter smørret i. Til sidst pisker du ægget i dejen. Stil dejen til side.
-
3Læg baconskiverne ud på bagepapir på en bradepande. Steg bacon i ovnen ved 200C i ca. 10 min.
-
4Skær dine ferskner i halve, fjern kernen og skær fersknerne i skiver. Varm en lille pande op. Du kan også bruge en mellemstor pande, hvis du vil bage to pandekager ad gangen.
-
5Kom lidt smør på panden. Brug ½ dl dej pr. pandekage. Vent 30 sek. og læg derefter 3-4 skiver fersken ned i dejen. Når pandekagen er næsten tør på overfladen, vender du den rundt og steger den på den anden side. Fortsæt, indtil du har bagt alle pandekagerne færdigt.
-
6Server dine pandekager med et par skiver bacon. Husk at hælde sirup over inden servering.