Åben majspandekage med avokado og myntecreme
FROKOST

Åben majspandekage med avokado og myntecreme

  • 4 Personer

Ingredienser

3 æg store
2 dl vand
3 dl majsmel
1 knsp. salt
- olivenolie Til stegningen
2 laksesteaks
lidt salt
lidt peber

2 avokado
2 tsk. citronsaft
1.5 dl creme fraiche
2 spsk. friskhakket mynte
1 rødløg
2 dl ærter meget gerne friskbælgede

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk æg, vand og majsmel sammen i en skål, og krydr med salt. Lad det stå og samle sig i 20 minutter.
  2. 2
    Steg mindre pandekager gyldne i olivenolie. De er lidt sværere at vende end almindelige pandekager med hvedemel, så vær forsigtig.
  3. 3
    Krydr laksen med salt og peber. Dryp lidt olie henover, og steg laksen i cirka 12 minutter.
  4. 4
    Mos avokadoen, og bland den med citronsaft, creme fraiche og friskhakket mynte. Smag cremen til med salt.
  5. 5
    Hak rødløget helt fint, og bælg ærterne, hvis du bruger friskbælgede ærter.
  6. 6
    Server de lune majspandekager med avokadocreme, og top dem med laks, rødløg og ærter.