Åben majspandekage med avokado og myntecreme
FROKOST

Åben majspandekage med avokado og myntecreme

Toppes med stegt laks, rødløg og ærter.
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk. æg store
2 dl. vand
3 dl. majsmel
1 knsp. salt
- olivenolie Til stegningen
2 stk. laksesteaks
- Lidt salt og peber
2 stk. avokado
2 tsk. citronsaft
1.5 dl. cremfraiche
2 spsk. hakket mynte
1 stk. rødløg.
2 dl. friskpillede grønne ærter

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk æg, vand og majsmel sammen i en skål og krydr med salt. Lad det stå og samle sig i 20 minutter.  
  2. 2
    Steg mindre pandekager gyldne i olie. Bemærk, at de er lidt sværere at vende end almindelige pandekager med hvedemel.   
  3. 3
    Læg laksen i en ildfast form, og krydr med salt og peber.  
  4. 4
    Dryp lidt olie henover, og steg laksen i cirka 12 minutter.  
  5. 5
    Mos avokadoen, og bland den med citronsaft, cremefraiche og mynte. Hak rødløget.  
  6. 6
    Server de lune pandekager med avokadocreme, og top dem med laks, ærter og løg.