Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Toppes med stegt laks, rødløg og ærter.

- 4 Personer
Ingredienser
3 stk | store æg |
2 dl. | vand |
3 dl. | majsmel |
1 knsp. | salt |
- | olivenolie Til stegningen |
2 stk | laksesteaks |
- | Lidt salt og peber |
2 stk | avokado |
2 tsk. | citronsaft |
1.5 dl. | cremfraiche |
2 spsk. | hakket mynte |
1 stk. | rødløg. |
2 dl. | friskpillede grønne ærter |
Sådan gør du
- 1.Pisk æg, vand og majsmel sammen i en skål og krydr med salt. Lad det stå og samle sig i 20 minutter.
- 2.Steg mindre pandekager gyldne i olie. Bemærk, at de er lidt sværere at vende end almindelige pandekager med hvedemel.
- 3.Læg laksen i en ildfast form, og krydr med salt og peber.
- 4.Dryp lidt olie henover, og steg laksen i cirka 12 minutter.
- 5.Mos avokadoen, og bland den med citronsaft, cremefraiche og mynte. Hak rødløget.
- 6.Server de lune pandekager med avokadocreme, og top dem med laks, ærter og løg.