Redaktionen anbefaler
| 400 g | cherrytomat |
| 2 spsk. | olivenolie |
| 1 tsk. | sukker (udelades hvis tomaterne er modne og søde) |
| lidt | salt og peber |
| 0.5 dl | olivenolie |
| 0.5 stk. | citron, revet skal + saft |
| 0.5 stk. | skalotteløg, i tynde skiver |
| 1 fed | hvidløg |
| 1 tsk. | honning |
| lidt | salt og peber |
| 2 dl | perlespelt |
| 100 g | babyspinat |
| 1 stk. | stor håndfuld bredbladet persille |
| 75 g | sort oliven |
| 400 g | halloumi eller grillost |
| lidt | Lidt olie til stegning |
Lav salaten lidt hurtigere ved at springe de bagte tomater over. Brug i stedet gode semidried tomater fra glas. Brug en blød og cremet feta eller gedeost i stedet for halloumi, men undlad at stege den.