Panerede koteletter
- 4 Personer
- 25 Minutes
ingredienser
1 kg | kartofler |
4 stk. | svinekoteletter med ben |
- | salt og peber |
8 spsk. | taffelsennep |
3 dl. | rasp |
- | smør |
2 dl. | coop piskefløde |
- | kulør |
4 dl. | grønne ærter fra bælg |
Sådan gør du
-
1Skrub kartoflerne og kog dem møre.
-
2Drys koteletterne med salt og peber, og smør sennep på den ene side af koteletten.
-
3Vend senneppen ned i raspen, og smør den anden side med sennep.
-
4Vend koteletten.
-
5Steg koteletterne sprøde og gennemstegte i alt ca. 12 minutter.
-
6Tag op og kom 1 dl vand samt piskefløde på panden, og lad simre under omrøring i nogle minutter.
-
7Smag til med salt og peber, og farv saucen fin med kulør.
-
8Damp ærterne møre i 2 minutter.
-
9Afdryp,og server med koteletter, kartofler og sauce.