Frikadeller med soltørret tomat og basilikum
- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | magert, hakket svinekød |
3 stk. | æg |
1 dl. | mælk |
1 dl. | hvedemel |
1 stk. | løg (finthakket) |
70 g | soltørret tomat (finthakket) |
100 g | fetaost (smuldret) |
3 spsk. | ristede pinjekerner (grofthakket) |
1 stk. | håndfuld basilikum (grofthakket) |
- | rapsolie til stegning |
- | salt og peber |
- | Evt. 2 tsk. røget paprika |
Sådan gør du
-
1Rør kødet sejt med salt.
-
2Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad farsen hvile ca. 30 min.
-
3Herefter formes frikadeller, som steges i lidt olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte.
-
4Hvis man gerne vil spare på fedtstoffet, kan man forme frikadellerne, sætte dem på bagepapir på en plade og bage dem i ovnen ved 170 grader ca. 20 min.