Syltede grøntsager til de grillede pølser
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | både sommerhvidkål |
1 stk. | courgette |
1 spsk. | salt |
2 stk. | milde rød chili |
3 spsk. | gule sennepsfrø |
1 spsk. | rosé peber |
1 tsk. | tørret rosmarin |
- | Lage: |
1.75 dl. | sukker |
2 dl. | eddike 12 procent |
2 dl. | vand |
Sådan gør du
-
1Til 1 glas.
-
2Skær kål og courgetter i mindre stykker, og kom i en stor skål.
-
3Drys saltet over, og vend godt rundt.
-
4Lad stå og trække i 20 minutter.
-
5Vend rundt, og skyl saltet fra.
-
6Afdryp og kom grøntsagerne i et rengjort glas.
-
7Del chilien i to, og kom i sammen med sennepsfrø, rosé peber og rosmarin.
-
8Kog alle ingredienserne til lagen sammen, og hæld den hede lage på glasset.
-
9Grøntsagerne skal være helt dækkede.
-
10Luk tæt, og lad glasset køle af før du stiller det i køleskabet.
-
11Grøntsagerne kan spises efter 3-4 dage.