Sandwichbrød med ærter og ost
- 0 Personer
Rosenkålstilbehør
3 stk. | æg |
1 dl. | tidselolie |
3 dl. | mælk |
3 dl. | hvedemel (gerne fint malet stenkværnet) |
2 tsk. | bagepulver |
100 g | revet emmentalerost |
100 g | friskrevet parmesanost |
2 dl. | frosne grønne ærter |
1 spsk. | hvedemel |
2 tsk. | rosenpeber |
3 spsk. | frisk hakket basilikum |
- | salt og peber |
6 spsk. | solsikkekerne |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 180º.
-
2Pisk æg og olie sammen.
-
3Rør mælken i.
-
4Bland mel og bagepulver, og vend det i.
-
5Vend osten heri.
-
6Vend ærterne med mel, og vend i.
-
7Kom krydderi heri og vend rundt.
-
8Kom dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir.
-
9Gør den flad, og drys solsikkekerner over.
-
10Bag brødet midt i ovnen i 50 minutter.
-
11Tag den ud og afkøl.