Bruschetta med grillede peberfrugter og maste tomater
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk. | røde snack peberfrugter |
10 stk. | cherrytomater |
8 stk. | skiver flutes eller ciabattabrød |
- | hvidløg |
- | olivenolie |
- | lidt friskhakkede urter |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 250 grader.
-
2Læg peberfrugterne på en bageplade og lad dem bage, indtil skindet får sorte pletter.
-
3Tag dem ud og dæk dem med et viskestykke.
-
4Når peberfrugterne kølet af, kan du nemt trække skindet af. Det skal ikke spises.
-
5Del tomaterne lige over, og mas dem lidt.
-
6Rist brødskiverne gyldne.
-
7Gnid alle skiverne med et pillet, fed hvidløg.
-
8Dryp lidt olie på brødet.
-
9Kom peberfrugter på fire af brødene og tomat på de andre.
-
10Drys lidt urter henover, og server straks.
Tip!
Når du vel er i gang med at grille peberfrugter, kan du lige så godt lave en stor portion. Kom de grillede og pillede peberfrugter i lidt olie og citronsaft, og opbevar dem i køleskabet. De holder sig gode i mindst tre dage. Vend i salater, kom i sandwich eller på bøffen.