Dampet Spidskål med rygeostcreme
FORRET

Dampet Spidskål med rygeostcreme

Rygeosten er langtfra på retur, efter vi har sat tænderne i denne appetizer med dampet spidskål og rygeostcreme.
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk. spidskål
3 dl. friske ærter
150 g rygeost 10 %
1 spsk. piske-fløde
- karry

Sådan gør du

  1. 1
    Fjern de yderste blade på spidskålene, skær dem lige over og kom i en gryde med vand.
  2. 2
    Lad simre møre i 4-5 minutter.
  3. 3
    Tag spidskålene op med en hulske og læg dem på et viskestykke for at afdryppe.
  4. 4
    Kom ærterne i kogevandet og lad dem få 2 minutter.
  5. 5
    Skyl med koldt vand og afdryp.
  6. 6
    Rør rygeosten lind med fløde.
  7. 7
    Anret spidskål på en tallerken kom rygeost og ærter herpå.
  8. 8
    Drys karry over og server.