ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Nem pizza med champignoner og pesto Brug færdig pizzadej, tomatsauce og pesto. Det er meget nemt på en travl hverdag. 4 Personer Ingredienser 4 g rulle pizzadej, fra køledisken 3 dl færdig tomatsause 3 dl reven ost 8 stk. champignoner 1 håndfuld rucolasalat 4 spsk. pesto ANNONCE Sådan gør du 1 Sæt ovnen på 225 grader. 2 Læg pizzadej på en bradepande. 3 Skær evt. dejen ud i aflange stykker, som vi har gjort. 4 Kom tomatsauce på dejen og drys osten herpå. 5 Skær champignoner i hele skiver og læg på pizzaen. 6 Bag pizzaen midt i ovnen. Kik efter 12 minutter. Osten skal være gylden og fin. 7 Drys rucola over pizzaen og dryp pesto herpå. Server straks. PRINT Tip! For at forstærke den gode svampesmag kan du røre en anelse trøffelolie ud i pestoen. ANNONCE ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter