Chokoladeis med havsalt og Baileys (4 små isdesserter)
- 4 Personer
- 240 Minutes
Ingredienser
2 stk. | pasteuriserede æggeblommer |
1.5 spsk. | rørsukker |
1 stk. | Vaniljestang (kun kornene) |
1 tsk. | havsalt |
1.5 dl. | piske-fløde |
2 spsk. | kakaopulver |
50 g | grofthakket mørk chokolade |
1 dl. | Baileys |
Sådan gør du
-
1Pisk pasteuriserede æggeblommer, rørsukker, kornene af vaniljestangen, havsalt og piskefløde til skum.
-
2Vend kakaopulver, grofthakket mørk chokolade og Baileys i blandingen og fordel den i 4 isforme eller dessertglas.
-
3Frys isene i min. 4 timer inden servering.
-
4Pynt med smeltet mørk chokolade lige inden servering.
-
5TIP: Brug mørk rom, Kahlua eller cognac i stedet for Bailyes.