Risbrud med tørrede bær og mørk chokolade
DESSERT

Risbrud med tørrede bær og mørk chokolade

En let, lille sag til kaffen. Den syrlige smag fra tørrede bær giver godt modspil til den mørke chokolade, mens de poppede ris giver knas og fylde.
  • 4 Personer

Ingredienser

150 g mørk chokolade, 70%
100 g blandede bær, f.eks blåbær, tranebær og kirsebær
3 stk. riskiks, gerne fuldkorn eller med vilde ris
tsk. fint salt

Sådan gør du

  1. 1
    Hak chokoladen fint og smelt den over vandbad eller i mikroovnen. Vær forsigtig, så den ikke brænder på.
  2. 2
    Vend bærrene i, knus riskiksene og vend også dem i chokoladen,sammen med saltet.
  3. 3
    Fordel og pres massen ud i en stor form eller flere mindre forme og lad den størkne inden den skæres ud eller serveres direkte.

Tip!

Udskift nogle af bærrene med pistacienødder, det smager skønt og giver en smuk farve.