Aspargessalat med citrondressing og bagte radiser
- 4 Personer
Salat
250 g | radisser |
1 spsk. | olivenolie |
1 tsk. | fint salt |
100 g | små blandede salater |
250 g | friske grønne asparges, i munrette stykker |
Citrondressing
2 spsk. | olivenolie |
2 tsk. | god mayonnaise |
1 tsk. | øko. citron, saft + revet skal |
1 fed | hvidløg, revet |
- | salt |
- | friskkværnet peber |
Drys
50 g | saltede mandler eller fetaost, grofthakket |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 200/185 grader varmluft.
-
2Del radisserne, vend dem med olivenolie og salt. Fordel dem i et ovnfast fad og bag dem i ca.25 min til de er møre.
-
3Bland salat, grønne asparges og bagte radisser på et fad. Pisk olivenolie sammen med mayonnaise, citronsaft + -skal og smag til med salt, peber og evt. en knsp. sukker.
-
4Dryp dressingen over og drys med saltede mandler. Server straks!
Tip!
Gør salaten ekstra fyldig, ved at tilføje 4 blødkogte eller pocherede æg.