Bolo de fubá
- 8 Personer
Ingredienser
2.5 dl. | fint majsmel |
1.25 dl. | hvedemel |
1.75 dl. | sukker |
1.5 tsk. | bagepulver |
1.25 dl. | olie f.eks. vindruekerneolie |
0.75 dl. | sødmælk |
0.75 dl. | Kærnemælk |
2 stk. | æg |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 175 grader. Smør en gugelhupfform, savarinform eller lille springform (22 cm) med smør og drys med hvedemel.
-
2Kom alle ingredienser til kagen i en blender og blend sammen. Eller kom i skål og pisk sammen med en elpisker.
-
3Hæld dejen i formen og glat lidt ud. Sæt midt i ovnen og bag kagen i 45 minutter. Tag ud og afkøl på en rist.
-
4Server lun eller afkølet til en lille kop kaffe. Pak den kolde kage ind i film. Den kan holde sig saftig og god i mange dage og smager faktisk bedst efter et par dage.
Tip!
Kom lidt revet skal fra økologisk lime eller citron i kagen.