FOKUS
Medlemmernes Mærkesag
| 2 spsk. | olie |
| 800 g | kyllingelår |
| 2 | skalotteløg (finthakkede) |
| 3 stængler | bladselleri (finthakkede) |
| 2 fed | hvidløg (finthakkede) |
| 400 g | tomatpassata eller grofthakkede tomater fra dåse |
| 4 spsk. | balsamico |
| 1 dl | tørrede svampe f.eks. kantareller |
| 3 kviste | frisk rosmarin eller ca. 2 tsk. tørret |
| 4 spsk. | mælk |
| - | salt og peber |
| - | evt. sukker |
| 200 g | pappardelle eller anden båndpasta |
| - | revet parmesan |
| - | god olivenolie |
Gør retten mere grøn ved at tilsætte ca. 200 g rodfrugter, fx selleri eller gulerod i små tern. Server gerne en grøn salat med syrlig dressing eller bitre salater (fx radicchio) som tilbehør til retten.