Bao buns med confiteret and
AFTENSMAD

Bao buns med confiteret and

Det her er en ægte snydeopskrift. Hemmeligheden er at bruge confiteret and på dåse. Det går hurtigt og smager himmelsk! Opskriften er fra Søren Stauns kogebog “Repertoire“.
  • 4 Personer
  • 40 Minutes

Det skal du bruge:

1 dåse confiteret and (af god kvalitet)
- grøntsager , fint snittet efterbeget valg (fx gulerødder, kål, syltede svampe)
- Bao buns , købte

Peking duck sauce:

1 spsk. majsstivelse
1 spsk. koldt vand
2 spsk. sesamolie
5 spsk. hoisinsauce
2 spsk. sukker
2 spsk. sojasauce , almindelig
2 spsk. sød sojasauce

Sådan gør du

  1. 1
    Forvarm ovnen til 180 C.
  2. 2
    Læg de confiterede andelår på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem møre og gyldne i ovnen i 20–25 minutter.
  3. 3
    Klargør grøntsagerne, og damp eller lun bao buns efter anvisning på pakken.
  4. 4
    Lav saucen: Rør majsstivelse ud i koldt vand i en lille skål, og sæt til side.
  5. 5
    Kog sesamolie, hoisinsauce, sukker, sojasauce og sød sojasauce op i en lille gryde.
  6. 6
    Når det koger, tilsæt majsstivelsen lidt ad gangen, og lad saucen tykne, til den har en passende konsistens. Lad den køle lidt af.
  7. 7
    Pil kødet fra benene, smid knogler og skind ud, og træk kødet i mindre stykker med to gafler, og vend saucen i.
  8. 8
    Fyld bao buns med and, grøntsager og sauce.