Det bliver ikke nemmere: Alle ingredienser skal blot i et fad, og vupti, så er der aftensmad på 35 minutter. Opskrift og foto stammer fra bogen "Solo" af Ditte Ingemann.
1 Person
Ingredienser
100 g
spaghetti
100 g
feta
1 stk.
rødløg lille
2 stk.
hvidløg fed
17 g
cherrytomater
25 g
sorte oliven uden sten
1 spsk.
kapers
2 dl
vand
2 spsk.
olivenolie
-
salt
-
peber
-
frisk basilikum
ANNONCE
Sådan gør du
1
Hak løget fint, riv hvidløget,
og skær tomaterne i halve.
Tænd ovnen på 180 grader,
varmluft. Smør et ildfast fad
med en smule olie.
2
Læg spaghetti i fadet og top med feta (i et helt stykke), løg, hvidløg, tomater, oliven og kapers.
3
Hæld vandet i fadet, top med olivenolie, og krydr godt med salt og peber.
4
Bag fadet i ovnen i 30-35 minutter. Tag fadet ud af ovnen, og vend forsigtigt det hele godt rundt.
5
Top med frisk basilikum eller andre friske krydderurter. Skal det være ekstra lækkert? Så riv en smule parmesan henover inden servering.