Pasta i fad med feta og cherrytomater
HURTIG AFTENSMAD

Pasta i fad med feta og cherrytomater

Det bliver ikke nemmere: Alle ingredienser skal blot i et fad, og vupti, så er der aftensmad på 35 minutter. Opskrift og foto stammer fra bogen "Solo" af Ditte Ingemann.
  • 1 Person

Ingredienser

100 g spaghetti
100 g feta
1 stk. rødløg lille
2 stk. hvidløg fed
17 g cherrytomater
25 g sorte oliven uden sten
1 spsk. kapers
2 dl vand
2 spsk. olivenolie
- salt
- peber

- frisk basilikum

Sådan gør du

  1. 1
    Hak løget fint, riv hvidløget, og skær tomaterne i halve. Tænd ovnen på 180 grader, varmluft. Smør et ildfast fad med en smule olie.
  2. 2
    Læg spaghetti i fadet og top med feta (i et helt stykke), løg, hvidløg, tomater, oliven og kapers.
  3. 3
    Hæld vandet i fadet, top med olivenolie, og krydr godt med salt og peber.
  4. 4
    Bag fadet i ovnen i 30-35 minutter. Tag fadet ud af ovnen, og vend forsigtigt det hele godt rundt.
  5. 5
    Top med frisk basilikum eller andre friske krydderurter. Skal det være ekstra lækkert? Så riv en smule parmesan henover inden servering.