Redaktionen anbefaler






2 spsk. | olie |
2 stk. | rødløg |
4 fed | hvidløg |
1 stk. | rød peberfrugt |
1 stk. | squash |
1 spsk. | tomatpure |
2 tsk. | stødt spidskommen |
1 tsk. | oregano |
2 tsk. | chipotle eller chiliglager/chilisauce |
1 tsk. | stødt kanel |
1 spsk. | kakaopulver |
2 dåser | hakkede tomater |
2 spsk. | syltede jalapenos |
1 dl | mørk øl |
1 tsk. | brun farin |
250 g | kidneybønner kogte |
250 g | kogte sorte bønner |
150 g | majskerner fra frost |
2 dl | usaltede cashewnødder udblødt i kogende vand i cirka 30 minutter |
1 dl | mælk f.eks. havredrik |
0.5 stk. | saft fra citron |
1 tsk. | æblecider eller hvidvinseddikeeller hvidvinseddike |
1 tsk. | hvidløgspulver |
1 tsk. | Løgpulver |
- | frisk (rød) chili |
1 stk. | avokado i tern |
1 bundt | koriander |
Anret gryderetten i skåle, og top med frisk rød chili, tern af avokado, cremefraiche og masser af frisk koriander. Du kan servere ris eller tortillachips til din chili sin carne.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10