FOKUS
Medlemmernes Mærkesag
| 2 dl | flækærter |
| 1 stk. | løg |
| 50 g | soltørrede tomater |
| 2 tsk. | Løgpulver |
| 1 tsk. | spidskommen |
| 1 håndfuld | persille |
| - | salt og sort peber |
| - | olie til stegning |
| 200 g | grønkål palmekål, rødkål, savojkål eller et mix |
| 200 g | rødbeder |
| 2 stk. | æbler |
| 1 stk. | granatæblekerner (fra 1 granatæble) |
| 100 g | valnødder |
| 4 spsk. | olivenolie |
| 2 spsk. | æblecidereddike |
| 1 fed | hvidløg revet |
| 1 tsk. | grov sennep |
| 1 tsk. | flydende honning |
I denne opskrift skal du være opmærksom på, at flækærterne skal i blød natten over. Til gengæld kan du lave en stor portion og fryse deller ned eller bruge i madpakken.