Bagte søde kartofler med avocado og edamame hummus
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | søde kartofler store |
Hummus
3 dl. | edamamebønner |
1 stk. | avocado |
1 dl. | cremefraiche 18% |
1 tsk. | citronsaft |
lidt | vand |
lidt | salt og sort peber |
lidt | hvidløg, revet eller cayennepeber |
Til servering
4 skiver | bacon |
4 spsk. | græskarkerner |
2 dl. | edamamebønner |
4 dl. | rå rødbede revet |
lidt | mynte |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Læg de vaskede kartofler på en bradepande, og bag dem møre. Mærk på dem efter 45 minutter. De meget store kartofler skal have længere tid.
-
3Kom de optøede bønner i en blender sammen med avocado, cremefraiche og citronsaft. Blend til hummus og juster konsistensen med vand. Smag til.
-
4Rist baconen sprød på en pande. Gennemvarm edamamebønnerne i en gryde. Tag op.
-
5Rist græskarkerner sprøde i baconfedtet. Tag op.
-
6Server de bagte kartofler med topping.