De klassiske madpandekager tåler gerne et gensyn på middagstallerknen. Opskriften er med rejer, men fyldet kan varieres alt efter, hvad man er sulten efter.
4 Personer
Ingredienser
1 stk.
portion pandekagedej
Fyld
1 stk.
løg
15 g
margarine
2 spsk.
mel
2 dl.
mælk
2 dl.
fløde
1 tsk.
sennepspulver
1 tsk.
tørret estragon
200 g
reje
2 stk
hårdkogte æg
-
Salt, peber
50 g
reven ost
ANNONCE
Sådan gør du
1
Pandekagerne bages.
2
Løget skæres i terninger og svitses i margarinen.
3
Melet drysses over, og der spædes med mælk og fløde under piskning.
4
Sennep, estragon og rejer røres i.
5
Æggene hakkes og tilsættes.
6
Fyldet smages til med salt og peber.
7
Pandekagerne rulles om fyldet og lægges i et ildfast fad.
8
Osten drysses over.
9
Gratineres i 15-20 min. ved 225 grader, til osten er gylden.