Pandekager med rejer
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | portion pandekagedej |
Fyld
1 stk. | løg |
15 g | margarine |
2 spsk. | mel |
2 dl. | mælk |
2 dl. | fløde |
1 tsk. | sennepspulver |
1 tsk. | tørret estragon |
200 g | reje |
2 stk | hårdkogte æg |
- | Salt, peber |
50 g | reven ost |
Sådan gør du
-
1Pandekagerne bages.
-
2Løget skæres i terninger og svitses i margarinen.
-
3Melet drysses over, og der spædes med mælk og fløde under piskning.
-
4Sennep, estragon og rejer røres i.
-
5Æggene hakkes og tilsættes.
-
6Fyldet smages til med salt og peber.
-
7Pandekagerne rulles om fyldet og lægges i et ildfast fad.
-
8Osten drysses over.
-
9Gratineres i 15-20 min. ved 225 grader, til osten er gylden.