Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud
FROKOST

Persillerodssuppe med letsaltet agurk og ærteskud

Delikat suppe af persillerødder. Server med saltede agurker, ærteskud og måske lidt skovsyre. Smuk hverdagsmad.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg persillerødder
lidt smør
1 l. vand
2 grøntsagsbouillonterning
1.5 dl. piskefløde
lidt salt og sort peter
0.5 agurk
0.5 tsk. fint salt
1 bakke ærteskud
lidt skovsyre Eller limesaft

Sådan gør du

  1. 1
    Skræl persillerødderne, og skær dem i mindre stykker. Svits dem i lidt smør.
  2. 2
    Kom vand og bouillon i gryden, og kog rødderne møre i 10 minutter.
  3. 3
    Tilsæt fløden, og kog suppen op.
  4. 4
    Blend suppen, og smag den til med salt og peber.
  5. 5
    Skær agurk i små stykker, og vend dem med salt. Lad dem stå i 10 minutter.
  6. 6
    Servér agurkerne til suppen sammen med ærteskud og skovsyre eller lidt limesaft.