Lækkerier med halve friske figner svøbt i bacon, serveres med kogt quinoa
4 Personer
Ingredienser
6 stk.
figner
6 skiver
bacon
6 skiver
mild cremet gedeost Ca. 150g, cremet gedeost i krydderolie
2 stk.
filodej 2 ark filodej
lidt
olivenolie
320 g
quinoa quinoa i blandede farver
lidt
balsamico glace
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt ovnen på 225 grader.
2
Skær fignerne lige over og fold halve skiver bacon omkring hver halve figen. Luk med en tandstik og sæt på en bradepande med bagepapir.
3
Afdryp osten og pak hver ost ind i lidt filodej.
Læg på bradepanden og pensl med lidt olie.
4
Bag figner og filopakker med ost sprøde. Begynd at kikke efter 6-7 minutter. Så snart filodejen er gylden, skal osten ud. Figner skal som oftest have lidt længere tid.
5
Kog quinoa efter anvisning. Anret quinoa som en bund på 4 tallerkener.
6
Skær filopakker med ost lige over. Anret på quinoa sammen med figner. Afslut med dryp af balsamico glaze.