Friske forårsruller med kylling, mango og slikærter
- 4 Personer
Forårsruller
100 g | risnudler eller glasnudler |
125 g | sukkerærter |
2 hoveder | hjertesalat Eller mini romainesalat |
1 stk. | mango |
300 g | kylling Kogt eller stegt |
16 stk. | rispapir |
1 potte | Friske koriander |
Peanutdip
1 dl. | peanutbutter |
2 spsk. | sød chilisauce |
1 stk. | lime Brug saften fra en lime og tilføj efter behov |
3 dråber | soyasauce Eller et nip salt |
Sådan gør du
-
1Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Læg slikærterne i det sidste minut af kogetiden. Hæld vandet fra. Overbrus det hele med koldt vand, så det ikke koger videre.
-
2Rør ingredienserne til dippen sammen og smag til med salt/soya. Sæt dippen på køl indtil servering.
-
3Skær kød, mango og sukkerærter i tynde skiver/strimler.
-
4Fordel et salatblad med lidt nudler på midten af det fugtige rispapir, læg lidt kød, mango, sukkerærter og koriander på. Fold og server sammen med dippen.