Spinat i karrysauce med ristede butterbeans
- 4 Personer
Ingredienser
3 dl. | Basmatisris |
2 dåser | kogte butterbeans |
lidt | olie |
lidt | salt og sort peber |
1 tsk. | karry |
1 tsk. | garam masala |
1.5 dl. | piskefløde |
200 g | spinat |
1 | citron |
80 g | fetaost |
lidt | fennikelfrø eller chiliflager |
Sådan gør du
-
1Kog risene efter anvisning på pakken.
-
2Afdryp bønnerne, og steg dem meget sprøde i hed olie. Krydr godt med salt og peber.
-
3Svits karry og garam masala i lidt olie i en gryde. Tilsæt fløden, og kog blandingen op. Tilføj spinat, og smag til med citronsaft.
-
4Server de kogte ris og spinaten toppet med sprøde butterbeans og smuldret feta. Drys evt. lidt fennikelfrø eller chiliflager over retten.