Spinat i karrysauce med ristede butterbeans
FROKOST

Spinat i karrysauce med ristede butterbeans

Karryretter er altid en succes på middagsbordet. Bland spinat og fiberrige butterbeans i en lækker karrysauce baseret på fløde, og drys feta henover.
  • 4 Personer

Ingredienser

3 dl. Basmatisris
2 dåser kogte butterbeans
lidt olie
lidt salt og sort peber
1 tsk. karry
1 tsk. garam masala
1.5 dl. piskefløde
200 g spinat
1 citron
80 g fetaost
lidt fennikelfrø eller chiliflager

Sådan gør du

  1. 1
    Kog risene efter anvisning på pakken.
  2. 2
    Afdryp bønnerne, og steg dem meget sprøde i hed olie. Krydr godt med salt og peber.
  3. 3
    Svits karry og garam masala i lidt olie i en gryde. Tilsæt fløden, og kog blandingen op. Tilføj spinat, og smag til med citronsaft.
  4. 4
    Server de kogte ris og spinaten toppet med sprøde butterbeans og smuldret feta. Drys evt. lidt fennikelfrø eller chiliflager over retten.