Pulled pork-hotdogs med hjemmestegte løg og syltede agurkestrimler
- 4 Personer
Hotdogs
500 g | færdig pulled pork |
4 stk. | hotdogbrød |
1 stk. | agurk |
3 spsk. | hvidvinseddike |
1 tsk. | salt |
1 tsk. | stødt koriander |
2 stk. | rødløg, i tynde skiver |
4 spsk. | mel |
- | salt og peber |
- | Olie til frittering |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 150/135 grader varmluft. Kom pulled pork i et ovnfast fad, dæk med stanniol, og lun det i ovnen, evt. sammen med hotdogbrødene, i ca. 20 min.
-
2Skær agurken i lange, tynde strimler med en tynd- eller kartoffelskræller, og vend dem med hvidvinseddike, salt og koriander. Lad agurkerne trække i min. 10-15 min.
-
3Del løgene i ringe, og vend dem forsigtigt i mel iblandet salt og peber.
-
4Varm imens olien i en sauterpande eller kasserolle, så den når ca.160-180 grader.
-
5Server hotdogbrødene fyldt med den lune pulled pork, toppet med syltede agurker og ristede løg.
-
6Tilbehør: hjemmelavet barbecuesauce, mayonnaise, sennep osv.
Tip!
Brug fennikel i stedet for agurk, det giver ekstra sprødhed, og den anisagtige smag går godt til svinekødet.