Platte med anderillette af rester fra andestegen

Platte med anderillette af rester fra andestegen

Andens rester på fransk med cornichoner og sennepscreme, og med de bagte æbler til, bliver det også dansk vintermad.
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk. 
æble
200 g pillet stegt andekød
1 spsk. andefedt

Sennepscreme

1 dl. cremefraiche 18%
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. grov sennep

Tilbehør

- cornichoner eller drueagurker
- surdejsbrød
- radicciosalat
1 stk. lille rødløg lille, hakket
- bredbladet persille

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2
    Sæt æblerne på en bradepande, og bag dem møre i cirka 30 minutter.
  3. 3
    Pil andekødet fint, og vend det med andefedt. Lun det let i ovnen.
  4. 4
    Rør sennepscremen sammen.
  5. 5
    Server anden med cornichoner, ristet brød, salatblade, hakket løg og et drys persille.