Nem aspargessuppe
- 4 Personer
Ingredienser
l. | hønsebouillon |
1 dl. | hvidvin |
500 g | grøn asparges |
75 g | flødeost |
3 stk. | æg hårdkogt |
3 stk. | skiver groft brød |
- | smør |
1 tsk. | paprika |
lidt | Lidt salt og peber |
Sådan gør du
-
1Kog bouillon og vin op i en gryde.
-
2Skær asparges i mindre stykker, smid de nederste 3-4 cm af den træede stilk væk.
-
3Kom asparges i. Lad simre i ca. 10 minutter.
-
4Blend suppen, og hæld den tilbage i gryden.
-
5Kom osten i suppen og rør rundt.
-
6Smag til med salt og peber.
-
7Skær æg og brød i tern.
-
8Smelt smør på en pande, og brun brød og æg sammen med paprika.
-
9Kom suppen i fire tallerkener og top den med varmt æg og brød.