Honningglaseret svinemørbrad med grove fritter
- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | store kartofler |
1 spsk. | olie |
- | Salt og pebermiks |
1 stk. | svinemørbrad |
- | smør og olie |
3 spsk. | fast honning |
1 spsk. | taffelsennep |
2 tsk. | friskrevet peberrod |
2 stk. | hjertesalater |
2 stk. | forårsløg |
- | Lidt frisk basilikum |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Skær kartoflerne i både og vend dem med olie, salt og peber.
-
3Spred dem ud på en bradepande.
-
4Bag dem gyldne i ovnen. Kig efter 30 minutter.
-
5Ordn mørbraden og brun den i smør og olie på en pande.
-
6Skru ned for varmen og steg den i 15 minutter. Vend den rundt et par gange.
-
7Rør honning, sennep og peberrod sammen i en skål.
-
8Hæld glaseringen over mørbraden og vend den rundt.
-
9Steg nu videre i 5 minutter.
-
10Snit salat og forårsløg og server til kød med sky og grove fritter.