Grahams - og Boghvedegrød med ingefærsukker
- 4 Personer
Ingefærsukker
30 g | ingefær |
200 g | rørsukker |
Grød
2 dl. | grahamsmel |
2 dl. | boghvede |
dl. | mandelmælk alm. mælk er også fint |
1 knsp. | salt |
4 stk. | bananer eller 8 babybananer |
150 g | blåbær |
Sådan gør du
-
1Skræl ingefæren, og skær den i et par mindre stykker. Blend ingefær og sukker sammen i en foodprocessor. Kom den i et glas med låg.
-
2Bland alle ingredienserne til grøden i en gryde. Lad den simre under omrøring i 5-6 minutter. Spæd eventuelt op med mælk. Lad den stå og samle sig i et par minutter med låg på.
-
3Server grøden lun med ingefærsukker, banan skåret i skiver, friske blåbær og en god kop kaffe.