Grønkålspesto til 10 personer
SNACKS OG TILBEHøR

Grønkålspesto til 10 personer

Pesto kan laves på tusindvis af måder, her med grønkål og mandler i stedet for basilikum og pinjekerner.  
  • 10 Personer

Ingredienser

40 g mandel
25 g parmesan
1 fed hvidløg
1 stk. skal af økologisk citron
200 g frisk eller frossen grønkål
1 tsk. salt
3 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  1. 1
    Rist mandlerne på panden eller i ovnen, til de er gyldne.
  2. 2
    Kom dem i en blender sammen med hvidløg, citronskal, salt og parmesan. Blend, tilsæt grønkål, og blend igen.
  3. 3
    Til sidst tilsættes olien, mens der blendes. Hvis du bruger frossen grønkål, skal den tøes op og vrides for vand før brug.
  4. 4
    Smag evt. til med citronsaft.